Over mij
Mijn naam is Annemiek Meulenbroek. Ik ben geboren op 15 augustus, dezelfde datum als Mikao Ushui, de herontdekker van Reiki.
In 1987 kwam ik in aanraking met Reiki en het heeft me nooit meer losgelaten. Ik was werkzaam als hulpverlener in de crisisopvang en gaf Reiki aan de vrouwen met migraine, ontstaan door hun nare ervaringen. Mensen met ADHD kregen rust in hun hoofd. De buikpijn bij mijn kinderen verdween door wat ze mijn toverhanden noemden.
Ik heb samen met iemand een week lang Reikibehandelingen gegeven aan een man die alleen nog maar op een matras in de woonkamer kon liggen, wachtend op een rugoperatie. Hij genas. Hij had geen operatie meer nodig. Een (Reiki) wonder.
Alle positieve ervaringen hebben me geleid naar het besluit Reiki praktijk the Angels te beginnen.

Mijn visie
Reiki betekent universele levensenergie. Alles wat leeft is hieruit opgebouwd. Het voedt ons lichaam, denkvermogen en gevoelsleven. Door blokkades, opgedaan in de loop der jaren, kan de levenskracht niet meer volledig doorstromen. Hierdoor ontstaat een tekort wat gevoeligheid voor ziektes en onevenwichtigheid veroorzaakt.
Reiki ruimt blokkades op en geeft diepe ontspanning en rust, verlichting van pijn en zorgen.

Mijn missie
Jou liefdevol in aanraking brengen met Reiki waardoor ruimte ontstaat om zonder oordeel, angst of twijfel te kunnen kijken naar jezelf, je gevoelens en gedachten en je weer vertrouwen gaat ervaren in eigen kracht.

Kernwaarden
Liefdevol
Veilig
Respectvol
Helend
Hervinden van evenwicht
Rust
Dankbaar