Behandelruimte
De Reiki behandeling vindt plaats in een speciaal daarvoor ingerichte kamer op de eerste verdieping. De atmosfeer is vredig. Om Reiki te kunnen ontvangen hoef je alleen de schoenen uit te doen. Makkelijk zittende kleding is raadzaam.

Behandeling
Je ligt op een behandeltafel en als doorgeefluik leg ik mijn handen zachtjes op je en de helende energie zal gaan stromen. Je kunt dit ervaren door bijvoorbeeld warmte te voelen. Indien gewenst is zittend behandeld worden ook mogelijk.

Reiki is niet zwevend of eng. Reiki is liefde. Het geeft diepe ontspanning. Je voelt je na een behandeling opmerkelijk beter. De aandacht en warmte zijn rustgevend. Je krijgt de energie, die nodig is om weer in balans te komen. Reiki zet het proces in gang wat nodig is om blokkades op te lossen en klachten te verlichten. Direct resultaat kan zijn dat je beter gaat slapen of merkt dat je hoofdpijn verdwenen is. De helende werking van Reiki is sterk voelbaar na vier behandelingen.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Reiki is een aanvulling op reguliere geneeskunde; niet een vervanging. Ik ben als Reiki practitioner geen arts. Je kunt ook kiezen voor een enkele sessie om te ervaren wat Reiki is en doet.